Stop het virus in Dordrecht! - Speel Ultimatum

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Begeleiding en instructie
  • Gebruik van spelmateriaal
  • 2 consumpties per persoon
  • Duur van het programma: 1,5 - 3 uur

Prijs

€ 30,25 p.p. (vanaf minimaal 15 personen)

De prijs van dit groepsuitje is inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en is geldig tot en met 31 december 2023.

Ultimatum Dordrecht

  Er is een virus geplaatst op de centrale server van een groot bedrijf. Over 60 minuten zal het virus haar vernietigende werk doen en dit kan alleen gestopt worden met een code in een klein koffertje. Dat koffertje ligt ergens in Dordrecht verstopt en jullie gaan proberen om het koffertje te vinden om zo het virus te stoppen.

Ga samen op pad en houd contact met het Crisiscentrum

  Jullie gaan in teams de stad in en op zoek naar informatie over de vindplaats van het koffertje. De leden van het Crisiscentrum verwerken deze informatie tot een samenhangend geheel. Het Crisiscentrum krijgt een grote kaart van de stad met vakken. Zij hebben alleen een telefoon die kan bellen. De teams in de stad krijgen bij elk vak een opdracht, vraag of aanwijzing. Zij hebben een kaart zonder vakken, waardoor ze niet zien welk vak waar ligt. Ook hebben ze een smartphone. Langzamerhand spelen de teams samen vakken weg en kunnen ze erachter komen waar de koffer ligt, hoe die open gaat en wat er moet gebeuren om het virus te stoppen.

Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijforganiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!