De Lama's - Improvisatie theater teamuitje in Amsterdam

Uitje in Amsterdam met een improvisatie workshop

Dit uitje in Amsterdam staat in het teken van improviseren. Ideaal uitje om met collega's of vrienden te gaan doen en waar u ook zeker wat aan gaat hebben. Het is altijd goed om te kunnen improviseren op ongeplande situaties op het werk of in het privé leven. Samen met bijvoorbeeld een heerlijk diner of theater voorstelling (optioneel) is dit hét improvisatie uitje.

Improvisatietheater in Utrecht,Noord & Zuid Holland

  Leuk om naar te kijken én om te doen. Als je wordt losgelaten in deze wereld van creativiteit, lol en vrijheid, blijkt iedereen vol ideeën en humor te zitten. Wees benieuwd naar wat je medespelers neerzetten, kijk, luister, reageer en het verhaal ontvouwt zich vanzelf.
  We bouwen de workshop rustig op met speelse en vermakelijke improvisatieoefeningen. Als de fantasie is gaan stromen gaan we scènes spelen waar je met elkaar smakelijk om zult lachen.
  Je zult ontdekken dat als je in het moment bent en in contact met elkaar, je niet meer denkt maar doet, het spelen als vanzelf gaat.
  *Workshop met pleziergarantie

  Prijs per persoon: €35,00
  Duur van de activiteit: 2.0 uur
  Minimaal aantal personen: 10

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Amsterdam. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Amsterdam

Welke plekken moet u zien, wat mag u niet missen? Maak een keuze uit de vele attracties, musea en bijzondere locaties. Ga op ontdekkingsreis langs verrassende historische én hedendaagse bezienswaardigheden. En vergeet daarna niet te ontspannen in een van de mooie stadsparken van Amsterdam.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Amsterdam met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Voor alle bevoorrechte bezoekers die over onze mooie grachten gewandeld hebben, de Rosse Buurt van voor naar achter hebben doorlopen, de Jordaan hebben ontdekt en ook genoten hebben van het bruisende nachtleven... Zet u oren en ogen open: Amsterdam is groter dan u denkt! Er zijn genoeg dingen te zien, te doen en te beleven. Hier de uitdaging om de regio rondom Amsterdam te ontdekken. Ga op stap in de boeiende omgeving van onze hoofdstad! Ga genieten van het typische Hollandse landschap. Ga lekker uitwaaien langs de Noordzeekust, plan een dag shoppen, pak een bootje en doorkruis de velen meren, duik in de historie of geniet met volle teugen van de frisse lucht op het schilderachtige platteland.